Yılbaşı sepetleri vitrine çıktı

- ANTALYA'da yılbaşı hazırlıkları sürüyor. Esnaf vitrinlerini yılbaşı mesajları ile süslerken, hazırlanan yılbaşı sepetleri ve pastaları damak tadına hitap ediyor.

Antalya'da işletmeler yılbaşı hazırlıklarını sürdürüyor. Vitrinlerini süsleyen işletmeler, yılbaşı gecesini evinde geçirmek isteyenler için alternatif yılbaşı sepetleri hazırladı. Farklı içeriklere sahip sepetlerin fiyatları 495 ile 1350 TL arasında değişiyor. Her cebe uygun sloganıyla hazırladığı yılbaşı sepetleriyle dikkat çeken bir işletme, 'Prestij Sepet' adlı sepetin içine kestane şekeri, spesiyal çikolata, fıstıklı lokum, madlen çikolata, karışık draje, fındıklı akide, noel çikolata, karışık çerez ve konfeti koydu. Sepetin fiyatı ise 1350 TL olarak belirlendi. Prestij sepetin yanı sıra daha düşük bütçeli Noel Sepeti de vitrinde yerini aldı. İçerisinde elit çikolata, kestane şekeri ve karışık draje bulunan sepete 495 TL fiyat biçildi. Yılbaşı sepetlerinin yanı sıra, spesiyal çikolatalar da yılbaşı kutuları içinde vitrindeki yerini aldı. Spesiyal çikolatalar 110 TL ile 750 TL arasında satışa sunuldu. Süslü kutularla satılan drajeler ise 80 ila 250 TL fiyatla alıcı buluyor.

YÜZLERCE CEŞİT YAŞ PASTA

Farklı zevklere hitap eden yılbaşı sepetlerinin yanı sıra yılbaşına özel kurabiye, yılbaşı pastaları ve özel Noel tasarım pastalar da yapılacak. İşletme sahibi Tarkan Okumuşoğlu, Yılbaşı pastalarının 4, 6, 8 ve 12 kişilik hazırlanacağını, fiyatlarının ise 170 ile 360 TL arasında değişek dedi.