Yazıcı: Hayırseverlerimizle el ele çalışıyoruz

- VALİ Ersin Yazıcı, Elmalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi. Yeni hizmet binasının tadilat ve tamiratı için katkıda bulunan hayırsever Mehmet Saner Özaydın'a teşekkür eden Vali Yazıcı, Eğitimden sağlığa Antalya'mıza katkı sunmak için hayırseverlerimizle el ele çalışıyoruz dedi.

Vali Ersin Yazıcı, restorasyon çalışmaları tamamlanan ve hayırsever Mehmet Saner Özaydın'ın katkılarıyla tadilat ve tamiratı yapılan Elmalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Vali Yazıcı'nın yanı sıra Elmalı Kaymakamı Faruk Erdem, Belediye Başkanı Halil Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan ve ilçe protokol üyeleri katıldı.

Açılış töreninde konuşan hayırsever Özaydın, Başımızı kaldırdığımızda izini görebileceğimiz hizmetlerin olması herhalde bizi geleceğe taşıyabilecek, evlatlarımıza bırakabilecek en güzel mirastır diye düşünüyorum. Bu güzel hizmeti yapmaktan dolayı onur ve gurur duyuyorum. Eğitim camiasına hayırlı, uğurlu olsun dedi.

HAYIRSEVERLERİN EĞİTİME KATKISI ÇOK BÜYÜK

Antalya'nın hayırsever noktasında çok şanslı olduğunu dile getiren Vali Yazıcı şunları kaydetti:

Hayırseverimize çok teşekkür ediyorum. Bu güzel binamızın Elmalı'mıza, Antalya'mıza kazandırılması noktasında destek verdiği için. Antalya hayırsever sırasında 1'inci şehir. Şehirdeki okulların neredeyse yarıya yakını hayırseverlerimiz tarafından inşa ediliyor. Bu noktada hayırseverlerimizin eğitime katkısı çok büyük. Dün de bir hayırseverimizin katkısıyla bir okulumuzun temelini attık. Gün geçmiyor ki hayırseverlerimizle eğitim veya sağlık alanında bir protokol imzalamayalım. Bu gerçekten çok mutluluk verici. Binamız şehrimize ve Elmalı'mıza hayırlı ve uğurlu olsun.

Vali Yazıcı konuşmasının ardından hayırsever Mehmet Saner Özdayın'a plaket takdim etti. Dua edilmesinin sonrasında açılış kurdelesi kesilerek Elmalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.

Elmalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının açılışının ardından Vali Yazıcı ve beraberindeki heyet, Milli Eğitim Bakanlığı'na ait merkezi sınavlara girmek isteyen adayların başka il ve ilçeye gitmek zorunda kalmadan Elmalı'da sınavlara girebilecekleri ve 24 bilgisayarlı Elektronik Sınav Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.