Vali Yazıcı, 'bir lokma, bin sofra' etkinliğinde vatandaşlarla iftar yaptı

- VALİ Ersin Yazıcı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce 81'ilde düzenlenen iftar programında, vakıf hizmetlerinden yararlanan Antalyalılarla iftarda buluştu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde düzenlenen iftar programına katılan Vali Ersin Yazıcı, vakıf hizmetlerinden yararlanan Antalyalılarla iftarda buluştu. İftar programına Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı Erol Ökten, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gürbüz, İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, Vakıflar Bölge Müdürü Lütfi Karabacak, İl Kültür Ve Turizm Müdürü Dr. Candemir Zoroğlu ve vatandaşlar katıldı.

Program kapsamında iftar etkinliğinin yapılacağı alana gelen Vali Yazıcı, masaları ziyaret ederek programa katılan vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra okunan akşam ezanının ardından oruçlar açıldı. Oruçların açılmasının ardından İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya'nın yaptığı dua ve Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı Erol Ökten'in konuşması ile devam eden etkinlik, Karagöz ve Hacivat gölge oyunu gösterisiyle son buldu.