Tomruk yüklü kamyon devrildi; 1 yaralı

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde freni boşalan tomruk yüklü kamyon, kavşakta devrildi. Kamyon kasasındaki tomruklar yola savrulurken, şoför hafif şekilde yaralandı.

Kaza, D-400 karayolu üzerinde bulunan ilçenin en yoğun kavşaklarından birinde meydana geldi. Sarılar Mahallesi'nden D-400 karayolu istikametine gitmekte olan Hakan Şengül idaresindeki 15 PP 658 plakalı tomruk yüklü kamyonun iddiaya göre freni boşaldı. Sürekli korna çalarak önündeki araçların çekilmesini isteyen şoför Şengül, kavşağa 100- 150 metre kala Ramazan Yıldız'ın idaresindeki 07 ADJ 596 plakalı hafif ticari araca çarptı. Kavşağa girdiğinde ise şoför, önündeki diğer araçlara çarpmamak için manevra yapınca, kamyon devrildi. Kamyonda yüklü tonlarca ağırlığındaki tomruklar yola savruldu. İhbar sonrası bölgeye kurtarma ekipleri ve iş makineleri sevk edildi.

Tomruklar iş makineleriyle yoldan kaldırıldı. Kazada hafif yaralanan kamyon şoförü Hakan Şengül de Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile çıkarıldı. Şoför Şengül sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Diğer yandan kaza anı güvenlik kamerasına da anbean yansıdı.