TODOSK'ta yeni yıl sevinci

- ANTALYA'da doğayı çocuklara, gençlere, yetişkinlere sevdirme, dağcılık sporunu tanıtmanın yanısına gönüllü arama-kurtarma hizmeti veren Toroslar Doğa Sporları Kulübü (TODOSK) üyeleri, yeni yıl partisinde buluştu.

1991 yılında dernek olarak kurulan, 1992 yılında da spor kulübü olarak tescillenen TODOSK'un üyeleri, başkan Hasan Altuntaş, yönetim kurulu üyeleri Fulya Durak, Emral Evren, Uğur Bolat, Nurten Öztürk Temur, Zeliha Koplay, Seval Uğurluoğlu'nun ev sahipliğinde kulüp binasında bir araya geldi.

ESKİ ÜYELERE MADALYA VE PLAKET

Yeni yıl kutlaması TODOSK Başkanı Hasan Altuntaş ile yönetim kurulu üyelerinin 10 yılı dolduran üyelere madalya, 20 yılı dolduran üyelere de plaket takdimi ile başladı. Başkan Altuntaş, TODOSK'un 2022 yılı içerisinde gerçekleştirdiği dağcılık faaliyetlerini, tırmanış etkinliklerini, yeni yılda hayata geçirilecek projeleri anlattı. Başkan Altuntaş, 2023 yılında savaşların sona ermesi, yeni yılın tüm dünya ülkelerine barış getirmesi, insanların huzurlu ve mutlu yaşaması dileğinde bulundu.

DAĞCILAR DOYASIYA EĞLENDİ

TODOSK üyeleri 2022 yılı anılarını paylaştı, görsel sunumlar yapıldı. Yılbaşı etkinliğinde canlı müzik eşliğinde de hep bir ağızdan neşeli şarkılar söylendi. Amatör dağcılar, 2023 yılına eğlenerek girmenin mutluluğunu yaşadı.