The Land of Legends, 2023'ü özel şovlarla karşılayacak

- THE Land of Legends'da yeni yıl etkinlikleri başladı. 8 Ocak 2023'e kadar sürecek yeni yıl programı boyunca, coşku, mutluluk ve keyif veren gösteriler, süslemeler, aktiviteler ve daha birçok sürpriz efsanevi karakter, The Land of Legends'da misafirlerini bekliyor.

The Land of Legends Kingdom Hotel, Tema Park ve Shopping Avenue'de her yaş için uygun birbirinden farklı şovlar, müzikal gösteriler, yeni yıla özel performanslar, yeni yıl korosu, yılbaşı köyü ve devasa yılbaşı ağacı ile ziyaretçiler yeni yıl ruhunu doyasıya yaşıyor.

Tema Park'ta gündüz başlayan eğlence; 'Street Stilts Performansı', dans şovu 'Happy Stories' ve 'Waterfront Kingdom Show' çocukların çok sevdiği 'Maşa ile Koca Ayı' ile tanışma fırsatı, 'Kış Rüyası Şovu', 'Zencefilli Kurabiyeler Workshopu' ve özel mini disco ile ailelerin yılbaşı heyecanına ortak oluyor.

Tüm misafirlere açık Shopping Avenue'de saat 15.00 itibariyle başlayan, 'Yılbaşı korosu', Noel Baba Şehre Geliyor 'İp Cambazı Gösterisi' ve 'Canlı Piyano Performansı' ile misafirlere eğlenceli anlar yaşatılıyor. Tüm çocukların severek izlediği efsanevi karakter 'Maşa İle Koca Ayı ve Efsanevi Karakterler ile Kış Rüyası Şovu' masalsı bir an sunuyor. Aralık ayı boyunca yeni yıla özel müzikal gösterisi ve canlı müzik grubunun da sahne alacağı Shopping Aveune aynı zamanda, 'Gate Fountain' ve 'Grand Fountain' showlarının birbirinden büyüleyici gösterileri eşliğinde yeni yıl ruhunu unutulmaz kılıyor.

31 Aralık'ta ise The Land of Legends Shopping Avenue'de yılbaşı gecesine özel olarak gerçekleşecek ve Brianna, Kate Linn, Chris Thrace gibi isimlerin sahne alacağı özel konser ile 2023'ü karşılayacak olan misafirler ardından ünlü DJ İlkan Günüç'ün performansıyla unutulmaz bir yılbaşı geçirecek.