Sevgi Atölyesi'nde farkındalık etkinliği

- ANTALYA Down Sendromlular ve Engelliler Derneği'nin özel bireyleri 'Down Sendromlular Farkındalık Günü' etkinlikleri kapsamında bir araya geldi. Etkinliklere deprem bölgesinden gelen 6 özel birey ile aileleri de katıldı.

Sevgi Atölyesi'nin bahçesindeki farkındalık etkinliğinde konuşan Antalya Down Sendromlular ve Engelliler Derneği Başkanı Gülcan Ay, Etkinliğimize deprem bölgesinden ilimize gelen misafir özel bireylerimizi de davet ettik, onları yalnız bırakmadık. Misafir ve derneğimizin üyesi bireylerimizi, ailelerini bir araya getirmek, tanışmalarını, kaynaşmalarını sağlamak için bugün burada hep bir aradayız dedi. Özel bireylere çeşitli hediyeler sundu, sevindirdi.

Bahçedeki farkındalık etkinliğine Çamlıbel Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah Sayar, müdür yardımcıları, Muratpaşa Gençlik Merkezi Müdürü Süleyman Yıldız, istihdamda işbirliği yapılan bir otelin yöneticileri de katıldı. Özel bireyler, kurs öğretmenlerinin eğitmenliğinde el sanatları, kupa bardak ve tişört baskı çalışmaları yaparak hünerlerini gösterdi, üretimlerini birbirlerine hediye etti.