Serik'te turizm pazarı esnafı mutlu

ANTALYA'nın Serik ilçesinde turizm pazarı esnafının sezonu mutlu kapattığını söyleyen Pazarcılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mevlüt Akıllı, İnşallah gelecek sezonun da bir aksilik çıkmazsa iyi geçmesini bekliyoruz dedi.

Serik ilçesi Belek turizm merkezinde bulunan ve cumartesi günleri Belek, salı günleri Kadriye ve çarşamba günleri ise Boğazkent'te kurulan turizm pazarında tezgah açan esnaf bu yıl sezonu mutlu kapattı.

Pazarcılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mevlüt Akıllı, Pandemi nedeniyle son 2 yıldır esnafımız zor günler geçirmişti. Ancak bu yıl yaz sezonu Belek turizm merkezinde bulunan ve cumartesi günleri Belek, salı günleri Kadriye ve çarşamba günleri Boğazkent'te kurulan turizm pazarında tezgah açan esnaflarımız çok memnun ayrıldı. Bu yıl biraz daha uzun sürdü. İnşallah gelecek sezonun da bir aksilik çıkmazsa iyi geçmesini bekliyoruz dedi.

Turizm pazarında iç giyim satan esnaf İsmail Çam, Bu yıl beklenenin üzerinde satış yaptık. Pandemiden sonra esnafımızın bu sene yüzü güldü. Turistler, Belek turizm merkezine gelmeye devam ediyor. Son günlerini yaşadığımız sezondan çok memnun kaldık diye konuştu.