Serik Belediyespor ikinci yarıya hazırlanıyor

SERİK Belediyespor Başkanı İbrahim Şahin, devre arası kamp çalışmalarına son sürat devam ettiklerini söyledi. Şahin, Şu ana kadar 3 oyuncu ile prensipte anlaştık. Bunun yanında şimdilik 2 oyuncumuzla karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık dedi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor devre arası kamp çalışmalarına teknik direktör Cem Kavçak yönetiminde Belek turizm merkezindeki bir otelde sürdürüyor. Ligin başlamasına sayılı günler kala devre arası transfer çalışmalarına da hız veren Serik Belediyespor, Tarsus İdmanyurdu takımından Furkan Balaban, Sakaryaspor'dan Hüseyin Can Öztürk ve Kastamonu GMG Spor'dan Hakan Alkan ile prensipte anlaşırken, Muhammet Can Yazıcı ve İsmet Benli ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Kulüp Başkanı İbrahim Şahin, Teknik direktör Cem Kavçak'ın raporu doğrultusunda teknik heyet ve yöneticilerimiz ile birlikte aldığımız karar ile kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda, takımın dengesini bozmayacak şekilde transfer çalışmalarımızı yapıyoruz. Şu ana kadar 3 oyuncu ile prensipte anlaştık. Bunun yanında şimdilik 2 oyuncumuzla karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. İkinci yarı ilk maçımızı evimizde Kastamonu GMG Spor ile oynayacağız. Tüm taraftarımızı maça davet ediyoruz dedi.

Serik Belediyespor ikinci yarının ilk karşılaşmasını 14 Ocak Cumartesi günü saat 14.00'te evinde Kastamonu GMG Spor ile oynayacak.