Serik Belediyespor'da hedef 3 puan

- SERİK Belediyespor Teknik Direktörü Cem Kavçak, Kocaelispor maçında 3 puan kazanmak istiyoruz dedi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor evinde oynayacağı Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kadriye mahallesindeki tesislerinde teknik direktör Cem Kavçak yönetiminde hazırlıklarına devam eden Serik Belediyespor'da Sergen Yatağan sakatlığından dolayı maçta forma giyemeyecek. Serik Belediyespor Teknik Direktörü Cem Kavçak, hakemin yanlış kararı sonrası Ankarademirspor'a mağlup olduklarını söyledi.

Hakemin kararı hakkında değerlendirme yapan Kavçak, Hakem kararlarının ve yönetimlerinin ne kadar kötü olduğunu konuşabiliriz ama maalesef bunlar futbolda var. Hiç kimse bunu düzeltmek için bir şey yapmıyor. Bizde bunun son hafta mağduriyetini yaşadık. Bu bize daha çok kamçılıyor. Nasıl son saniye galibiyetleri moral oluyorsa buda takım olarak bizi daha çok kenetlendirdi. Maç sonunda takımın toplu olarak verdiği tepki beni çok mutlu etti. Yenilmeyi hazmedememeleri mutlu etti. Dersimiz aldık diye konuştu.

Kocaelispor maçına hazırlandıklarını vurgulayan Kavçak, İyi bir takım. Grupta lider. Bunu biliyoruz. İlk maçımızda 1 puanla dönmüştük. Hedefimiz bu maçtan 3 puanla ayrılmak. 2 hafta önce evimizde oynadığımız Kastamonu maçında göze hoş gelen iyi bir futbol vardı. Bunun üzerine koymak istiyoruz. Bu maçta istediklerimiz sahaya yansıtıp iyi oyunla ve iyi sonuçla galibiyetle ayrılırız ve yolumuza devam ederiz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Birkaç tane iyi oyuncuyu kadromuza katmayı düşünüyoruz dedi.