Sanayi esnafına, tapuları teslim edildi

- KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, imar ve mülkiyet sorunları çözülen Yeşil Antalya Sanayi Sitesi'nin tapularını 2022 yılı bitmeden hak sahiplerine teslim etti.

Yeşil Antalya Sanayi Sitesi Tapu Teslim Töreni, Kepez Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirildi. Sanayi esnafının yıllardır özlemle beklediği tapu törenine AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, MHP Kepez İlçe Başkanı Servet Ersoy, AK Parti Kepez İlçe Başkan Vekili Miktat Tutan, Yeşil Antalya Sanayi Sitesi Başkanı İbrahim Tetikoğlu katıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bir sözü daha yerine getirmiş olmanın tarifsiz mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi. Başkan Tütüncü, Bugün yılın son mesai günü, bir sözümüz vardı. 2022 yılı bitmeden Yeşil Antalya Sanayisinin tapularını verecektik. Bugün burada 50 hak sahibimiz olsa da bunun arkasında kocaman bir Yeşil Antalya Sanayi Sitesi var, oranın esnafı var. Yeşil Antalya Sanayi sitesine adeta bir ömür emek vermiş arkadaşlarımız var. Bugünkü sevincimiz, çok uzun yıllardır üzerinde çalışılan bir konunun neticeye ulaştırılmış olması, çözümlenmiş olmasıdır dedi.

Yeşil Antalya Sanayi Sitesi Başkanı İbrahim Tetikoğlu da bugüne kadar gelinen noktada sanayi esnafının çektiği zorlukları anlatarak, desteğinden dolayı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Dünyanın en güzel şehrinde tapu sorununun kabul edilemez olduğuna değinen AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik de İyi ki Hakan Başkan Kepez'e gelmiş de tapu sorunları çözülüyor. Kepez eskiden Antalya'nın dışıydı, şimdi merkezi oldu dedi.