Sağlık çalışanları, 'Geleneksel Futbol Turnuvası'nda buluştu

- ANTALYA sağlık çalışanlarının tanışıp kaynaştırılması amacıyla 21'ncisi düzenlenen Antalya Sağlık Çalışanları 21. Geleneksel Futbol Turnuvası'nın final maçında rakibi Antalya SGK Takımı'nı 4-2 mağlup eden Tıp Fakültesi Emergency Takımı şampiyon oldu. Antalya Sosyal Güvenlik Kurumu turnuva ikincisi, üçüncülük karşılaşmasında rakibi Atatürk Devlet Hastanesi Takımı'nı 6-2 mağlup eden Orange Athletic Takımı turnuva 3'ncüsü oldu.

'SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ'

Futbol turnuvasının sponsorlarından OFM Antalya Hastanesi İşletme Müdürü Ahmet Mençi, turnuvaya ilişkin görüşlerini dile getirdi. Sporu ve sporcuyu destekleyen çalışmaların daima yanında olduklarını dile getiren Mençi, Antalya'nın önde gelen sağlık kuruluşu olarak bizler her zaman sporu ve sporcuyu destekleyen çalışmalar içerisinde olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Takımlarımız turnuva boyunca kıyasıya mücadele etti. Onların heyecanına ve başarılarına ortak olmak bizim içinde oldukça mutululuk verici bir durum. Tüm takımlarımızı gösterdikleri üstün performanstan dolayı kutluyorum dedi.

KUPALAR ve ÖDÜLLERİ, SAHİPLERİNİ BULDU

Antalya Sağlık Çalışanları 21.Geleneksel Futbol Turnuvası'nda şampiyonluk için Tıp Fakültesi Emergency ile Antalya Sosyal Güvenlik Kurumu Takımı, Türk Telekom Lisesi Spor Komleksi 1 Nolu sahada karşı karşıya geldi. Eski FİFA Kokartlı hakem İlhami Kaplan'ın yönettiği final karşılaşmasında Tıp Fakültesi Emergency Takımı, rakibi Antalya Sosyal Güvenlik Kurumu Takımı'nı 4-2 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu. Tıp Fakültesi Emergency Takımı, şampiyonluk kupasını ve madalyalarını Antalya Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Beyazıt Ablay'ın elinden aldı. Turnuva ikincisi Antalya SGK Takımı da kupa ve madalyalarını İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Hilmi Şefik Cambolat'ın elinden aldı.

Üçüncülük karşılaşmasında Orange Athletic Takımı ile Atatürk Devlet Hastanesi, Türk Telekom Lisesi Spor Komleksi 1 Nolu sahada karşı karşıya geldi. Orange Athletic Takımı, Atatürk Devlet Hastanesi Takımı'nı 6-2 mağlup ederek 3'ncü oldu. Orange Athletic Takımı 3'ncülük kupasını ve madalyalarını eski FİFA Kokartlı Hakem İlhami Kaplan'ın elinden aldı. Antalya Sağlıkspor Kulübü'nün ana sponsoru olan OFM Hastanesi'nin İşletme Müdürü Ahmet Mençi'ye Antalya Sağlıkspor Kulübü Başkanı Arif Oktaroğlu tarafından teşekkür plaketi verildi.

Turnuvaya ilçelerden katılan Elmalı Devlet Hastanesi, Finike Devlet Hastanesi ve Korkuteli Devlet Hastanesi takımlarına 'Onur Ödülü' verildi. Turnuvanın 'En Centilmen Takımı' Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi olurken, 'En Centilmen Oyuncu' Okan Çakar oldu. Turnuvanın, 'Gol Kralı' Mehmet Özyörük, 'En İyi Kalecisi' Mustafa İnat, 'En iyi antrenör' Emine Müberra Uçar oldu.