Özel bireyler, yeni yılı karşıladı

KADININ Sesi Derneği'nce, özel bireylere özel eğlence düzenlendi, yeni yıla coşku içinde 'merhaba' denildi.

Muratpaşa Belediyesi Engelsiz Cafe'de gerçekleşen yeni yıl kutlamasına çocuk, genç, yetişkin özel bireyler aileleriyle birlikte katıldı. Canlı müzik eşliğinde özel bireyler neşeli şarkılar söyledi, halaylar çekildi. Yeni yıl partisinde yarışmalar da düzenlendi.

SUNİ KARLA EĞLENDİLER

Özel bireyler için açık havada da yapay kar yağdırıldı. Bireyler, yakınlarıyla birlikte gerçek kar yağışını andıran yapay kar altında birbirleriyle şakalaşarak, oyunlar oynadı. Kadının Sesi Derneği Başkanı İnayet Öztürk Yücetaş, yönetim kurulu üyeleri, doyasıya eğlenerek 2021 yılını geride bırakan, 2022 yılına 'hoş geldin' diyen özel bireylere hediyeler de verdi.

ENGELLERİ AŞABİLİYORLAR

Dernek Başkanı İnayet Öztürk Yücetaş, Bugün aramızda hepimizin göğsünü kabartan, azimleriyle, yetenekleriyle tüm engelleri aşabilen özel kardeşlerimizle birlikteyiz. Ne mutlu bize dedi. Yücetaş, şunları söyledi;

Özel bireylerimizin hayatın tüm alanlarında sergiledikleri mücadele gerçekten takdire şayandır. Ülkemizdeki milyonlarca özel bireyleri temsilen burada bulunan her bir kardeşimizin azim ve kararlılıklarıyla bizlere örnek olduğunu, ilham verdiğini özellikle belirtmek istiyorum. Sizler engelleri aşmanın bir inanç meselesi olduğunu, başarının anahtarının öncelikle kişinin buna inanması olduğunu her gün ispat ediyorsunuz. Özel bireylerimiz gerçeğimizin bir parçası olduğunu kavramak ve buna göre tavır geliştirmek zorundayız. İnşallah vazgeçmeden, yılmadan, yorulmadan mücadelemizi hep birlikte sürdüreceğiz.