Ortaokullar arası voleybol turnuvası devam ediyor

2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Voleybol Yıldız Grup Yarışmaları'nda yıldız kızlar ve yıldız erkekler kategorilerinde yer alan ortaokul takımları, yarı finallere katılabilmek için mücadele ediyor.

Manavgat Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu'nda devam eden 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Voleybol Yıldız Grup Yarışmaları'nda, Manavgat Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Karakaya, 13 ilden 23 takım sporcusuna başarı diledi. Müsabakalarda yıldız erkekler kategorisinde, Mersin Arpaçbahşiş Yardımcılar Ortaokulu Aksaray FSM Ortaokulu'nu 3-0, Antalya Şehit Yüksel Kılınç Ortaokulu Muğla O.İstanbul Modern İlimler Ortaokulu'nu 3-0 ve Konya Fevzi Çakmak Ortaokulu Isparta Şehit Komiser M. Kiremitçi Ortaokulu'nu 3-0 yendi.

Yıldız kızlarda ise Isparta Süleyman Demirel Ortaokulu Konya Ö. Diltaş Ortaokulu'nu 3-2, İzmir EGİAD Ortaokulu İstanbul FMV Ö.Erenköy Işık Ortaokulu'nu 3-0 ve Hatay Çetillik Ortaokulu Aksaray Eşmekaya Ortaokulu'nu 3-0 yendi.

9 merkezde 3'er grupta yapılan müsabakalarda grup birincisi olan 27 takım, bir önceki yıl ilk dört dereceyi paylaşan illerin takımları ve KKTC'den katılacak bir takım olmak üzere 32 takımın mücadele edeceği yarı finallere katılmaya hak kazanacak.