Manavgat'ta 'Cumhuriyet Bayramı' coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. yıldönümü Manavgat'ta düzenlenen resmi törenle kutlandı.

Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıldönümü Manavgat Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen resmi tören ile kutlandı. Törene Manavgat Kaymakamı Abdulkadir Demir, Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, muharip gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Tören Manavgat Kaymakamı Abdulkadir Demir, Manavgat Garnizon Komutanı Vekili Asteğmen Emirhan Yusuf Aktaş ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in halkı selamlaması ile başladı. Halkın selamlanması öncesi Kaymakam Demir Atatürk Anıtı’nın önünde selam verirken, Türk Bayrağını öptü.
BAŞARININ ANAHTARI ÇOK ÇALIŞMAK
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan bayram kutlamasında, günün anlam ve önemine dair konuşmayı Kaymakam Demir yaptı. Kaymakam Demir konuşmasında gençlere seslenerek, başarının anahtarının çok çalışmak olduğunu, bu düsturdan asla vazgeçmemelerini söyledi.
DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
Kaymakam Demir’in konuşmasının ardından ilçe genelinde okullar arası düzenlenen şiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler şiirlerini okunmasının ardından şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında ilk üçe giren öğrencilere ödülleri dağıtıldı.
Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibinin gösterisinin ardından düzenlenen resmigeçit töreni ile bayram kutlamaları sona erdi.
 

Manavgat Cumuriyet Bayramı