Kardeş okuldaki çocukları ısıttılar

- ANTALYA'daki Doğa Koleji Kampüsü öğrencileri, bu yıl 7'ncisini gerçekleştirdikleri 'Bu Kış Beni Sen Giydir' sosyal sorumluluk projesiyle kentteki 2 devlet okulunda öğrenim gören kardeşlerine el uzattı. Öğrenciler, mont, kazak ve bottan oluşan paketleri iki ayrı okuldaki ihtiyaç sahiplerine kendileri teslim etti.

Doğa Koleji Antalya Kampüsü t-MBA Liderlik Akademesi öğrencileri, eğitim hayatını güç şartlarda sürdüren çocuklar için önemli bir sosyal sorumluluk projesini büyük bir titizlikle yürüttü. 'Bu Kış Beni Sen Giydir' projesi kapsamında yöneticileri ve öğretmenleri rehberliğinde projenin her aşamasını kendileri yöneten öğrenciler, ihtiyaç sahibi devlet okullarını belirledi. Ardından öğrencilerin kıyafet bedenlerini tespit eden öğrenciler, veliler ve iş insanlarından destek aldı. Öğrencilerin bu anlamlı projelerine duyarsız kalmayan veliler ve iş insanlarının destekleriyle proje gerçekleştirildi. Kolejliler, mont, kazak ve bottan oluşan paketlerini Antalya'daki 2 ayrı devlet okulunda, ihtiyaç sahibi öğrencilere kendileri teslim etti.

Doğa Koleji Antalya Kampüs Müdürü Nadire Öksüz, Çok büyük bir sosyal sorumluluk projesi olarak gördüğümüz 'Bu Kış Beni Sen Giydir'i bu yıl da gerçekleştirdiğimiz için çok gururluyuz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı mutlu edebilmenin sevincini yaşadık. Katkı sağlayan, destek veren herkese teşekkür ediyoruz dedi.