İnşaat ustasının düşürdüğü parayı esnaf buldu

ANTALYA'nın Serik ilçesinde esnaf Emin Zafer Özdemir, iş yerinin önünde düşürülen 2 bin 500 liranın sahibi inşaat ustası Veli İçtemur'u bulup, parasını teslim etti. Parasını teslim alan İçtemur gözyaşlarını tutamadı.

Orta Mahalle 30 Ağustos Caddesi'nde esnaf Emin Zafer Özdemir, dün öğle saatlerinde iş yerinin önünde bir miktar para buldu. Çevrede paranın sahibini araştıran Özdemir, bulamayınca iş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Görüntülerden parayı düşüren kişiyi tespit eden Emin Zafer Özdemir, şahsa ulaşmak için sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı. Araştırmalar sonucunda parayı düşüren kişinin inşaat işçisi Veli İçtemur olduğu belirlendi.

Bulduğu 2 bin 300 lirayı Veli İçtemur'a teslim eden Emin Zafer Özdemir, Dün saat 13.45 sıralarında yerde bir miktar para buldum. Paranın sahibine ulaşabilmek için güvenlik kameralarına baktım. Fotoğrafını, telefon numaramı, sosyal medyada paylaşarak kendisini tanıyanlardan yardım istedim. Parayı düşüren abimiz çağrımıza kulak verdi ve bugün yanımıza geldi. Parasını kendisine teslim ederek olması gerekeni yaptık dedi.

Parasını teslim alana Veli İçtemur da İnşaat ustası olarak çalışıyorum. Çarşıda bir iş yerinin önünden geçerken cebimde belli bir miktar param vardı. O parayı elime aldım tekrar iç cebime koymak isterken uykusuz olduğum için yere düşürmüşüm. Önce fark etmedim. Sonra fark ettikten sonra aramaya çıktım. Belediye zabıtasına müracaat ettim. Yan sokakta bir esnaf beni tanıdı. Paramın bulunduğunu ve beni aradıklarını söyledi. Ben de parayı bulan kardeşimizin yanına geldim. Allah kendisinden razı olsun. Demek ki hala böyle insanlar var. Ben zor durumda olan biriyim. Allah kendisinden razı olsun diye konuştu. Çok duygulandığını söyleyen İçtemur, parayı bulan Özdemir'e sarılarak ağladı.