Fırat Türkmen'den yangın bölgesine yardım

Erzurum Atatürk Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı öğrencisi olan ilahi ve ses sanatçısı Fırat Türkmen, Büyük Manavgat Yangını'ndan zarar gören ailelerin çocuklarına kırtasiye yardımında bulundu.

Manavgat’ta 28 Temmuz’da başlayan ve 75 bin hektar orman ve tarım arazisiyle birçok mahalleye zarar verdikten sonra 10’ncu günde söndürülebilen Büyük Manavgat Yangını’nın ardından Türkiye’nin her yerinden vatandaşların gerek sivil toplum kuruluşları aracılığıyla gerekse bireysel olarak yangından zarar gören ailelere yardımları devam ediyor. Atatürk Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı öğrencisi ve aynı zamanda ilahi ve ses sanatçısı olan Fırat Türkmen’de yangın bölgesinde etkilenen ailelerin çocukları için kırtasiye yardımında bulundu.
Kendiside halen öğrenci olan ve eğitimin çok önemli olduğunu belirten Türkmen, “Manavgat yangını sırasında insanlar çok zor zamanlar geçirdi. Hala bölgede yangının etkileri devam ediyor. Devletimiz bütün imkanlarıyla vatandaşlara hizmet götürmeye, yaşadıkları sorunları çözmeye çalışıyor. Bende kendi imkanlarımın elverdiği kadarıyla ve aynı zamanda halen öğrenci olmam nedeniyle yangından etkilenen ailelerin çocuklarına yardım etmek istedim” dedi.
 

Fırat Türkmen Manavgat Yangın yardım