Eski milletvekili Mehmet Baysarı, yaşama veda etti

- DOĞRU Yol Partisi'nde ilçe ve il başkanlığı, 21. Dönem Antalya Milletvekilliği yapan 67 yaşındaki Mehmet Baysarı, tedavi gördüğü hastanede bugün yaşamını yitirdi.

Antalya'da siyasi yaşamın önemli kişileri arasında yer alan ve Doğru Yol Partisi'nde ilçe ve il başkanlığı, 1999-2002 tarihlerinde 21'nci Dönem Milletvekilliği yapan Mehmet Baysarı, bu sabah tedavi gördüğü özel hastanede yaşama veda etti. Milletvekilliği görevi sonrası Finike ilçesine yerleşen Baysarı, başta tarım ve narenciye üretimi olmak üzere iş dünyasında çalışmalarını sürdürüyordu. Eski milletvekili Baysarı'ya, kısa süre önce kalp rahatsızlığı nedeniyle stent takılmıştı. Bir süredir hastanede tedavi gören 3 çocuk, 5 torun sahibi Mehmet Baysarı, bu sabah yaşamını yitirdi. Baysarı'nın ölüm haberi sonrası, siyaset, iş ve sivil toplum örgütleri başsağlığı mesajları yayımladı.

Baysarı'nın cenazesi yarın Elmalı ilçesinde Ömer Paşa Camisi'nde öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Elmalı Aile Mezarlığı'na defnedilecek.