Doğum gününde adı ölümsüzleşti

- ANTALYA'da miyom ameliyatı sırasında beynine pıhtı atması sonucu hayatını kaybeden Gülşah Gizem Angı'nın (33) adı, Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde 'Gülşah Gizem AngıSeminarium'da yaşayacak. Açılışta gözyaşlarına hakim olamayan Vicdan Angı, kızının bugün doğum günü olduğunu belirterek İyi ki doğdun kızım dedi.

Antalya'da 5 yıldızlı bir otelde yönetici olarak çalışan Gülşah Gizem Angı, miyom ameliyatı için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne başvurdu. Geçen yıl 5 Nisan'da ameliyata alınan Angı, operasyon sırasında aniden fenalaştı. Yaklaşık 5 saat ameliyatta kalan Angı, beynine pıhtı atması nedeniyle hayatını kaybetti. Gülşah Gizem Angı, gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

'GÜLŞAH GİZEM ANGI SEMİNARİUM' AÇILDI

Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü Doktora Tez Aşaması öğrencisiyken hayatını kaybeden Gülşah Gizem Angı'nın adının ölümsüzleşmesi için harekete geçirildi. Akdeniz Üniversitesi Senatosu kararıyla adının verildiği 'Gülşah Gizem AngıSeminarium'un açılış töreni, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde gerçekleşti. Törene Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Gülbin Arıcı, İİBF Dekanı Prof. Dr. Gökhan Akyüz, baba Ayhan Angı, anne Vicdan Angı, nişanlısı Onur Önal ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda kişi katıldı.

Açılışta konuşan Rektör Özlenen Özkan, Angı ve Önal aileleri sayesinde Gülşah Gizem Angı'nı yaşayacağını, gençlere ışık olacağını söyledi. Ailelere başsağlığı dileyen Rektör Özkan, Mekanı cennet olsun dedi.

DOĞDUĞU GÜN DOĞDUĞU SAATE ADINI YAŞATTILAR

Baba Ayhan Angı, kızının bugün doğum günü olduğunu söyledi. Angı, Bu 15.00- 15.30 sıralarında doğmuştu. Burcu hocamla iş birliği yaparak adının verilmesi konusunda mücadele verdik. Hızlı bir şekilde fakültenin ve senatonun oy birliğiyle çıkan kararı yaş gününe yetiştirmeyi hedefledik. Çok şükür bunu başardık. Kızım gerçekten eğitime önem verir, 3 yaşından beri eğitime aşıktı. Babasının hayallerini gerçekleştirme yolunda çok büyük mücadele verdi. Özel hayatını bile bununla sınırlandırdı. Özel hayatında olan Önal ailesine çok teşekkür ederiz. Gerçekte biz artık canını yitirmiş iki aileyiz ve onun adını yaşatabilmek için eğitim camiasına olabildiğince katkı sağlamak istedik dedi.

Açılışın ardından salona giren Angı ailesi gözyaşlarını tutamadı. Ayakta durmakta zorlanan anne Vicdan Angı ise 'İyi ki doğdun kızım' dedi.