Cumhuriyet Kupası'nda şampiyon Toby Pet Market

Manavgat'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Kupası voleybol turnuvası düzenlendi. 19 takımın katıldığı turnuvayı finalde Alfa Voleybol takımını 2-0 yenen Toby Pet Market takımı kazandı.

Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıldönümü kutlamaları kapsamında Manavgat Kaymakamlığı himayesinde Manavgat İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Kupası voleybol turnuvası düzenlendi. Kadın erkek karma 19 takımın katıldığı ve Mehmet Akif Ersoy Kapalı Sor Salonu’nda 10 gün süren turnuvanın şampiyonluğunu Toby Pet Market takımı kazanırken, Alfa Voleybol takımı ikinci, Master Voleybol takımı üçüncü, İtfaiye takımı ise dördüncü oldu.Karşılaşmaların sonunda dereceye giren takımların kupalarını Manavgat Kaymakamı Abdulkadir Demir verdi.
AMACIMIZ HERKESİN SPOR YAPMASI
7’den 70’e herkesin spor yapması için gayret gösterdiklerini belirten Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Karakaya, “Cumhuriyetimizin ilanının 98’inci yıldönümü nedeniyle halkımızın geniş katılımı ile düzenlediğimiz voleybol turnuvamızı gerçekleştirmiş olduk. Halkımızın her kesiminden vatandaşlarımızın oluşturduğu 19 takımımız mücadele etti. Amacımız herkesin spor yapması ve bu amacımıza ulaştığımızı düşünüyoruz” dedi.
Karakaya, Cumhuriyet Kupası’nı gelecek yıllarda da sürdürmek istediklerini belirterek, “Bundan sonraki süreçte bunu lig olarak bunu yapmaya devam edeceğiz. Çünkü bu turnuvaya katılan tüm takınlar benzer organizasyonların devam etmesini istedi. Buda bizi mutlu ediyor” diye konuştu.
 

Manavgat voleybol Cumhuriyet Kupası