Cumhuriyet Bayramı turistlerle kutlandı

Manavgat'ın Kumköy Turizm Merkezi'nde bulunan 5 yıldızlı Terrace Resort Hotel'de turistler ve otel çalışanları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı sahilde kutladı.

Sahilde Cumhuriyet Bayramı kutlaması

Manavgat’ın Kumköy Turizm Merkezi’ndeki  5 yıldızlı Terrace Resort Hotel’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda kutlama etkinliği düzenlendi. Otel bahçesi ve sahilde yapılan etkinliğe tatilciler ve otel çalışanlarıyla birlikte çevre otellerde bulunan turistlerde katıldı. Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Türk bayrakları  ve Atatürk posterleriyle süslenen otelin çalışanları genel müdür Ahmet Çevik’le birlikte bina içinden bando takımıyla birlikte yürüyüşüyle başlayan etkinlik otel bahçesi ve sahilde devam etti.
SAHİLDE 1 KİLOMETRELİK YÜRÜYÜŞ
Otel bahçesinde bulunan turistlerinde katılımıyla plaja çıkan gurup sahilde yaklaşık 1 kilometrelik mesafede bando takımının çaldığı marşlar eşliğinde yürüdü. Bu sırada çevrede bulunan otellerin plajlarında güneşlenen ve denizde yüzen turistler, cep telefonları, fotoğraf makineleri ve kameralarla fotoğraf ve video çekti. Su sporları paraşütçüsünün havada Türk Bayrağı dolaştırmasıyla süren etkinliğe katılan, dağıtılan yüzlerce kırmızı beyaz balonları 10’ncı Yıl Marşı eşliğinde havaya bıraktı. Etkinlik hep birlikte çeşitli marşların söylenmesiyle sona erdi.
BİZİ YANLIŞ BİLİYORLAR
Otelin genel müdürü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın Türk Milleti için çok önemli olduğunu belirterek, her yıl benzer etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi. Otelde şu anda Rusya’dan Almanya’ya İngiltere’den Polonya’ya kadar 20’ye yakın ülkeden misafir olduğunu belirten genel müdür Çevik, “Maalesef yabancılar bizim ülkemizi, bizi doğuya, Araplara daha yakın olarak düşünüyor. Halbuki biz öyle değiliz. Bunu göstermek istedik. Biz cumhuriyete bağlı bir milletiz” dedi.
ÇEVRE OTELLERDEKİ TURİSTLERDE KATILDI
Sahilde yaptıkları yürüyüş sırasında çevre otellerde konaklayanların gösterdiği ilgiden memnun olduklarını söyleyen Çevik, “Bu kutlamalarımız cumhuriyet sürdüğü sürece devam edecek. Sahilde sadece bizim misafirlerimiz değil, çevrede bulunan otellerdeki misafirlerde bize katıldı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı hep birlikte kutladık” dedi.
 

Manavgat Cumhuriyet Bayramı Terrace Hotel turist 29 Ekim