Bayramda sağlıklı bir mola

- TheLifeCo Akra Antalya, yeni trend 'İyi Yaşam Tatili' ile yenilenerek yaza girmek isteyenlere bayramda keyifli ve sağlıklı bir mola fırsatı sunuyor.

Özel detoks programları ve sağlıklı yaşam uygulamaları ile TheLifeCo Akra Antalya, bayram tatilinde hem yenilenerek hem de kilo vererek yaza fit ve sağlıklı bir vücutla girmek isteyenleri davet ediyor. Merkez, tıbbi uzmanlığı ile sunduğu sağlık odaklı tatiller ile ziyaretçilerine dinlendirici bir ortamda bedensel yenileme, kilo verme, zihinsel ve ruhsal rahatlama fırsatı sunuyor.

Detoks programlar kişinin sağlıklı zayıflama ile fit ve daha genç bir görünüme kalıcı olarak ulaşmasını sağlarken; damar yoluyla verilen Ozon, Glutatyon ve C Vitamini gibi takviyeler ise seneler içinde elde edilebileceği bağışıklık güçlendirici etkiyi kısa sürede kazandırıyor. Merkezde sağlık taramaları diyetisyen konsültasyonları ve beslenme koçluğu ile birleştirilerek, sağlıklı bir yaşamın kapıları aralanıyor. Zayıflama ve SPA terapileri ise vücudu şekillendirme, temizleme ve detoksu teşvik için programın önemli bir kısmını oluşturuyor.