Bayramda hava parçalı bulutlu, yağışlı

- BATI Akdeniz Bölgesi'nde Ramazan Bayramı boyunca parçalı bulutlu havanın hnakim olacağı, yer yer bölgenin yağış alacağı kaydedildi. Hava sıcaklıklarının ise mevsim normallerinde olacağı belirtildi.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, bayram süresince yağışların bölge genelinde hafif, zaman zaman kuvvetli olacağı, hava sıcaklıklarının ise mevsim normalleri civarında seyredeceği kaydedildi. Arife günü Antalya'nın sahil kesimlerinin parçalı bulutlu, iç kesimlerin aralıklı sağanak yağış alacağı belirtildi. Bayramın 3'üncü günü Antalya, Isparta ve Burdur çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceğinin tahmin edildiği kaydedildi.

BÖLGEDE SICAKLIKLAR

Bayramda tahmin edilen sıcaklık değerleri ise şöyle; Antalya en düşük- en yüksek hava sıcaklıkları Perşembe 14/21, Cuma 14/23, Cumartesi 14/21. Isparta en düşük- en yüksek hava sıcaklıkları Perşembe 7/16, Cuma 6/17, Cumartesi 8/18. Burdur en düşük- en yüksek hava sıcaklıkları Perşembe 6/17, Cuma 7/18, Cumartesi 9/1.