Başkan Tütüncü'nün babası yoğun bakımda

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, dün gece Dokumapark Modern Sanat Galerisi'ndeki 'Antalya Kadın Buluşması' programında babasının rahatsızlandığı haberini alınca, programdan eşiyle birlikte erken ayrıldı. Başkan Tütüncü'nün babası Fevzi Tütüncü'nün özel bir hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Antalya'da 82 projenin toplu açılışını gerçekleştirdi. Mitingin ardından Kumluca ilçesinde selden zarar gören alanları inceledi. Daha sonra Cumhuriyet tarihinin en büyük yangını olan Manavgat yangınında zarar gören evleri yeniden yapılan 427 hak sahibine anahtarını teslim eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dokumapark Modern Sanat Galerisi'nde 'Antalya Kadın Buluşması' adlı etkinliğe katıldı. Erdoğan'ı programları boyunca bakanlar, belediye başkanları, il ve ilçe başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili yalnız bırakmadı.

BAŞKAN TÜTÜNCÜ VE EŞİ PROGRAMDAN ERKEN AYRILDI

Dokumapark'taki AK Parti İl Kadın Kolları'nın programına ev sahipliği yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, babası Fevzi Tütüncü'nün rahatsızlandığı haberini alması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayıyla, eşiyle birlikte programdan erken ayrılmak zorunda kaldı. Başkan Hakan Tütüncü'nün babası Fevzi Tütüncü'nün özel bir hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.