'Başarı'lı öğrenciler kampta

Başarı Koleji'nde 2022 LGS Yaz Kampı kapsamında sosyal mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde, 8.sınıf öğrencileri, okulları ve öğretmenleri ile buluşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadı.

Yaz tatilinin ardından Başarı Koleji 8’nci sınıf öğrenci ve öğretmenleri, Pazartesi günü ilk zilin çalmasıyla derslere başladı. 8’nci sınıf öğrencileri, 2022 LGS yaz kampında, deneyimli alanında uzman öğretmen kadrosu ile Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, İngilizce ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden oluşan akademik destek programını sürdürüyor. Başarı Koleji ortaokul müdürü Necip Özbay, 8’nci sınıf öğrencilerini derslerinde ziyaret ederek yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.
Ortaokul Müdürümüz Necip Özbay, başarılı olmak için disiplinli ve özveri ile çalışmak gerektiğini vurgularken değişen sınav sistemlerine rağmen Başarı Koleji'nin liselere yerleştirmede Manavgat'ta zirvede yer aldığını söyledi.
Özbay, "İnanıyoruz ki bu yıl sizler de 2022 LGS'de üstün başarılar elde ederek akademik hedeflerinize bir adım daha yaklaşacaksınız." dedi.
 

Başarı Koleji öğrenci eğitim sınav Manavgat