ANTGİAD Başkanı Osman Sert'ten bayram mesajı

- ANTALYA Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sert, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı. Bayramların birlik beraberlik, dostluk ve yardımlaşmanın en güzel şekilde yaşandığı günler olduğunu belirten Başkan Sert'in mesajı şöyle;

Birliktelik içerisinde bir Ramazan Bayramı'nı daha karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, insani değerlerin hatırlandığı, karşılıklı dostluk, kardeşlik duygularının güçlendiği, sevginin ve saygının üst seviyede hissedildiği özel günlerdir. Ne mutlu ki Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümü heyecanını yaşadığımız bu özel 2023 yılında yine iki önemli değerimizi; Milli ve dini bayramlarımızı tüm bu duyguların yoğunluğunda birlik ve beraberliğin enerjisiyle aynı günler içerisinde kutluyoruz.

Genç iş insanları olarak ülkemizin ve çocuklarımızın daha iyi bir gelecekte yaşamaları için var gücümüzle çalışıyoruz. Çocuklarımız umudumuzdur, çocuklarımız geleceğimizdir. Mutlu ve eğitimli bireyler olarak hayatlarına devam etmeleri yegâne isteğimizdir. Onlara güzel bir gelecek sunabilmek için ANTGİAD olarak hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'nın ülkemiz ve İslam âlemi başta olmak üzere tüm dünyada barış, huzur, sağlık, mutluluğa vesile olmasını diliyor ve Büyük Önderimiz Atatürk'ün çocuklarımıza armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını kutluyor, tüm çocuklarımızı sevgiyle kucaklayıp gözlerinden öpüyorum.