ANSAN'da duygu yüklü açılış

- ANTALYALI sanatçıların koleksiyondaki eserleri, geliri deprem bölgesine bağışlanmak üzere sergilendi.

Antalya Sanatçılar Derneği (ANSAN) Güzel Sanatlar Galerisi'nde açılan 'Küçük Bir Dokunuş' adlı sergide, deprem felaketinden görüntüler perdeye yansıtıldı, duygu yüklü anlar yaşandı. Sanatçılar, sanatseverler enkazların altında kalarak yaşamlarını yitiren binlerce vatandaşa rahmet, yaralılara şifa, yakınlarını kaybedenlere de sabır dileğinde bulundu.

DEPREMDE KARDEŞİNİ KAYBETTİ

Kahramanmaraş'ta kardeşini ve birçok yakın akrabasını kaybeden ANSAN Başkanı Tecelli Sercan Sırma, Acımız çok büyük diyerek, sözlerini şöyle sürdürdü;

Allah ülkemize, ne de başka bir ülkeye böyle bir felaketi bir daha yaşatmasın. Şehirlerimiz yerle bir oldu. Binlerce insanımız yaşama veda etti. Bugün birlik ve beraberlik zamanıdır. ANSAN olarak koleksiyonumuzdaki eserleri sergilemeye karar verdik. Eserlerin satışından sağlanacak gelir deprem bölgesinde yeniden yaşama tutunmaya çalışan canlarımız için bağışlanacak.

Yağlıboya, akrilik boya, suluboya ve pastel boya çalışmalarından oluşan 30 koleksiyon eserinin yer aldığı ve satışa çıkarıldığı sergi 22 Şubat Çarşamba gününe kadar açık kalacak.