ANFAD üyelerinden erken yılbaşı kutlaması

- ANTALYALI fotoğraf sevdalıları erken yılbaşı partisinde buluştu, eğlenerek 2023 yılına Hoş geldin dedi.

Antalya'da 1986 yılında kurulan ve fotoğraf meraklılarını çatısı altında toplayan Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (ANFAD) üyesi fotoğrafçılar, başkan Mehmet Boyacı, yönetim kurulu üyeleri Mine Candar, Gonca Doğanay, Hakan Yaman, Özgür Seçmen'in ev sahipliğinde dernek binasında bir araya geldi.

Çoğunluğu kadın olan fotoğraf sevdalısı eski ve yeni üyeler, uzun bir aradan sonra yeni yıl partisinde yeniden buluşmanın, kaynaşmanın heyecanını yaşadı. Buluşmada yeni üyeler eski üyelerle tanıştı, fotoğrafçılığın önemi, dünü, bugünü masaya yatırıldı. Buluşmada kadın fotoğrafçıların evlerinde özenerek hazırladıkları pasta, börek, tatlılar ikram edildi.

ANFAD Başkanı Mehmet Boyacı, yeni yıl kutlamasını geleneksel hale getirdiklerini, her yıl yılbaşı gecesi öncesi üyelerle ile bir araya geldikleri belirtti. Başkan Boyacı, Yeni yılda hayata geçireceğimiz projeleri birlikte belirliyor, şekillendiriyoruz, yol haritasını çiziyoruz. 2023 yılında uygulamalı fotoğraf gezilerine daha fazla önem vereceğiz, ülkemizin her mevsimde büyüleyen doğal güzelliklerini fotoğraf karelerimize yansıtmayı sürdüreceğiz dedi.