AK Parti'de Cumhurbaşkanı Erdoğan hazırlığı

- AK PARTİ Manavgat İlçe Teşkilatı'nda Antalya milletvekilleri İbrahim Aydın ve Tuba Vural Çokal'ın katılımıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 Ocak'ta yapacağı ziyaretin hazırlıkları görüşüldü.

AK Parti Manavgat İlçe Teşkilatı, ana kademe, yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları, belediye meclisi üyeleri ve mahalle başkanlarının da katılımıyla gerçekleştirdiği toplantıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 Ocak 2023'te Antalya ziyaretiyle ilgili ilçe bazında yapılan hazırlıklar görüşüldü.

AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı ziyaretin il için çok önemli olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanımız, tıpkı yangın döneminde Manavgat'ımızı nasıl ziyaret ettiyse bu programında da önce geçtiğimiz günlerde büyük felaket yaşayan Kumluca ve Finike ilçelerimizi ziyaret ederek, vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyecek ve yapılan çalışmaları yerinde denetleyecek dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Antalya ziyaretinin il açısından tarihi olarak nitelendirilebileceğini kaydederek, Sayın Cumhurbaşkanımız, Kepez ilçesindeki Turgut Özal Spor Salonu'nda toplu açılış törenine katılacak. Cumhurbaşkanımızı Antalya'da en iyi şekilde karşılamalıyız diye konuştu

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştireceği programda yer alacaklarını belirterek, Bu programa Manavgat İlçe Teşkilatı olarak yönetim kademelerinde bulunan arkadaşlarımızın tamamı ve en fazla partilimizle katılım sağlayacağız. Bunun için yönetim kademelerinde bulunan siz arkadaşlarımızın çalışmalara şimdiden başlaması gerekiyor. Bütün partililerimizi ve Manavgatlıları, Cumhurbaşkanımızın toplu açılış töreni programına davet ediyorum dedi.