Adliye personeli iftarda bir araya geldi

ANTALYA Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adliye personeline iftar programı düzenlendi. Hava şartları nedeniyle adliye koridorlarında düzenlenen iftar programına çok sayıda adliye personeli ve ailesi katıldı.

Antalya Adliyesi'nde düzenlenen iftar programına Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Oğuzhan Yaşar, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Rıza Can, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Orhan Özdemir, Cumhuriyet Başsavcı vekilleri, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanları, Ticaret Mahkemesi Başkanları, şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın babası Hakkı Kiraz ve annesi Saadet Kiraz, adliye personeli ile aileleri katıldı.

İftar programında konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç, tüm yargı teşkilatı mensupları ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi. Sadece Ramazan ayında ya da belirli günlerde değil, her fırsatta birbirlerine destek olmayı çok önemli gördüklerini aktaran Başsavcı Koç, vatandaşlara adalet hizmetini aksatmadan sunmaya vesile olan tüm adliye çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Başsavcı Koç, Bugün aramızda kendilerini ağırlamaktan mutluluk ve onur duyduğumuz Şehit Cumhuriyet Savcımız Mehmet Salim Kiraz'ın kıymetli ailesi Hakkı amcamız ve Saadet teyzemiz de bulunmaktadır. Davetimizi kabul ederek iftar programımızı onurlandıran aziz şehidimizin kıymetli ailesine ayrıca teşekkür ediyorum. İftar programının düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, herkesin yaklaşan Ramazan Bayramını tebrik ediyorum dedi.