23 Nisan'da çocuklar için şeker tadında çocuk oyunu

- ANTALYA Devlet Opera ve Balesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda 'Şekeronya' müzikli çocuk oyununu minik sanatseverle buluşturacak.

Zeynep Ergüven'in yazdığı ve müzikleri Murat Cem Orhan'a ait olan 'Şekeronya' çocuk oyunu, 23 Nisan Pazar saat 14.00'te Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. Fatih Şanal tarafından sahneye konulan Şekeronya'nın dekor tasarımı Ömer Gündüz, kostüm tasarımı Zekiye Şimşek, ışık tasarımı Mustafa Eski ve koreografisi Melda Özkan imzasını taşıyor.

Ülkesinden kaçan, Şekeronya'nın haylaz çocuğu Fırıldak'ın eve dönüş hikayesinin anlatıldığı eserde Sinem Seçil Baddal 'Fırıldak', Betül Uzunoğlu Oruç 'Zeytin', Enis Ok 'Tombiş', Ercan Uğur 'Karabaş', Müge Yıldıran 'Kırmızı Başlıklı Kız', Yalçın Ünsal 'Kurt', Meriç Karataş 'Soprano Horoz', Müge Günaydın 'Büyücü' rolleri ile sahne alırken, Antalya DOB bale sanatçıları da minik sanatseverlere dansları ile keyifli dakikalar yaşatacak.

2 Mayıs Salı ve 4 Mayıs Perşembe saat 11.00'de tekrar sahnelenecek eserin 25 TL olan biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki opera gişelerinin yanı sıra, www.biletinial.com internet adresinden temin edilebilecek.